×

Warning message

Past event disabled.

Какво научих от Mike Cohn на курса Certified Scrum Product Owner и книгата Company of One

Thursday, January 23, 2020 -
6:30pm to 9:30pm

„Какво научих от Mike Cohn на курса Certified Scrum Product Owner“ и книгата Company of One: Why Staying Small Is the Next Big Thing for Business са двете теми на първото за 2020 г. събитие на Българската секция на Международния институт по бизнес анализ – София. То ще се проведе на 23 януари (четвъртък) от 18. 30 ч. в хотел „Сити Авеню“, ул. „Осогово“ 49.

Темата „Какво научих от Mike Cohn на курса Certified Scrum Product Owner“ ще бъде представена от Милена Милева. Mike Cohn е авторът на известната книга User Stories Applied, която всеки agile business analyst и product owner е чел (или поне би трябвало). Но той е и харизматичен преподавател, източник на огромни знания и практика, който прави своите курсове забавни и ангажиращи.
„Искам да Ви предам поне малко от вдъхновението, което получих от курса при него. Носете си креативността, защото ще правим упражнения за дефиниране на средно- и дългосрочната визия за продукта, за моделиране на потребителски роли, за тестване на хипотези, user stories vs job stories, vs features“, отправя послание към участниците Милена Милева, която е дългогодишен бизнес анализатор, член на IIBA от 2006 г., заместник-председател на българската секция на IIBA за образование, fellow на British Computer Society, член на Business Architecture Guild. Милена води разнообразни курсове по бизнес анализ по програмата на British Computer Society. В последните години специализира в областта на Agile Business Analysis. 

Company of One: Why Staying Small Is the Next Big Thing for Business ще бъде представена от председателя на Българската секция на Международния институт по бизнес анализ – София Веселин Политов. Книгата показва различен подход, насочен към това да бизнеса да остане малък и фокусиран, вместо да се разраства. Не като свободна практика с работа "на парче", не и като стремящ се към растеж стартъп, а като фокусиран малък бизнес, който осъзнато иска да остане такъв. Като остава малък, всеки има възможност да се фокусира в нещата, които смята за важни в живота си и да избегне главоболията със служители, безкрайни срещи и разширяване.
Company of One представя тази уникална бизнес-стратегия и обяснява как да я накараме да работи за нас, включително и как да генерираме постоянни приходи. "Ставай по-добър, не по-голям!"
 
Програма
18:30 - 19:00 Регистрация
19:00 – 20.45 Какво научих от Mike Cohn на курса Certified Scrum Product Owner
20.45- 21:00 Company of One
21:00 - 21:30 Свободна дискусия/Networking

Регистрация: тук

Събитието носи CDU точки. 

Event Details: 
Местата са ограничени, затова е необхидам регистрация.
Event Location: 
хотел „Сити Авеню“, ул. „Осогово“ 49
0,00 лв