×

Warning message

Past event disabled.

Представяне на проекта „PowerCurve Collections“, номиниран за БА проект на годината през 2019 г. и книгата "Delivering Business Analysis"

Tuesday, October 6, 2020 -
6:30pm to 8:00pm

В разгара на набирането на кандидатури за наградата "Бизнес анализ проект на годината" 2020 Мария Тодорова (Senior BA/Senior Product Owner в Experian) ще представи една от миналогодишните номинации – „PowerCurve Collections – Продукт за управление на лоши кредити“. Мария ще ни разкаже за комуникацията на нови идеи и детайлни изисквания със заинтересованите страни по проекта, за реализираната бизнес стойност, за предизвикателствата свързани с поддържане на роудмапа на продукта и приоритизиране на беклозите на екипите. Също така ще сподели за научените уроци през изминалата една година, за промяната в мисленото и настъпилите обрати.

В традиционната рубрика за представяне на книги Милена Милева (управляващ консултант в PMBA) ще представи новата книга на Debra Paul и Christina Lovelock "Delivering Business Analysis: The BA Service handbook". Тази книга ще ви преведе през създаването и управлението на БА екип - от определяне на стратегията, през набирането на бизнес анализатори и непрекъснато усъвършенстване до полезни помощни инструменти и технологии. Книгата съдържа добри съвети, казуси и изпитани в практиката примери.

Регистрация за събитието: ТУК

Event Details: 
Участието носи 1,5 CDU. Събитието е безплатно.
Event Location: 
Онлайн събитие. В деня на събитието регистрираните участници ще получат указания за включване.
0,00 лв