×

Warning message

Past event disabled.

Възможности за работа за консултанти по проекти на ЕК и други европейски институции и как протича един сертификационен одит

Thursday, February 11, 2021 -
6:30pm to 8:00pm

ec.jpg

В първата част на събитието Петя Каменова ще разкаже за възможностите за работа за специалисти и консултанти в различни области към ЕК и други ЕС организации. Ще научите за т.нар. рамкови договори за предоставяне на ИТ и бизнес ресурси и услуги, типа най-често търсени позиции и професионални профили, изисквания, заплащане, кандидатсвтане на ниво подготовка СВ. Ще имате възможност да зададете въпроси свързани с темата.
Ще продължим с Анелия Йотова, която ще сподели с нас опита си от преминатия IIBA одит при подновяване на CBAP сертификацията ѝ.

Програма:
18:15 Регистрация
18:30 Тема 1
19:15 Въпроси и отговори
19:30 Тема 2
19:50 Въпроси и отговори

Събитието е безплатно. Изисква се регистрация.

РЕГИСТРАЦИЯ

small_petya_kamenova.jpg
Петя Каменова е професионалист в сферата на управление и развитие на човешкия капитал. Възпитаник на Американски Университет в България (АУБ) и с магистратура по Бизнес Науки от Университета в Бремен. Петя има  над 15 години опит в частния и публичен сектор в сферата на човешките ресурси, организационното развитие и комуникации.

small_anelya_yotova.jpg
Анелия Йотова е експерт с над 10 години опит в бизнес анализа и дизайна на решения придобити в различни проектни и продуктови разработки в сферата на финтех, ИТ и телеком индустриите. Ежедневно работи с екипи от 4 континента на различни нива в организационната йерархия като използва комбинация от техники от света на бизнес анализа, проектния и продуктов мениджмънт. Сертифициран CSPO и CBAP експерт от 2018 година.

Event Details: 
Събитието ще бъде на български език. Участието носи 1.5 CDU.
Event Location: 
Онлайн събитие.
0,00 лв