×

Warning message

Past event disabled.

BA in start up

Thursday, April 4, 2019 -
7:30pm to 9:30pm
 Add to Calendar

Кога: 4 април (четвъртък) 2019 г.

Къде: Puzl Coworking 

SoftServe в партньорство с Business Analysis Community и IIBA Sofia ви канят на традиционна среща за бизнес анализатори. Ще се радваме да видим на събитието както бизнес анализатори, продуктови мениджъри така и всички останали, които имат интерес в сферата бизнес анализа.

• Кратко описание на презентациите

В първата част на събитието ще обсъдим кои са задачите, които трябва да се решат при създаването и развиването на продукт и какви популярни рамки и методологии познаваме за тях.

Във втората част заедно ще помогнем за първите стъпки на ново начинание по казус предоставен от практиката на Softserve.

• Информация за лекторите

Стоян Атипов е управленски консултант с 11 години опит, 8 от които като предприемач. Към днешна дата е преминал през голяма част от аспектите на бизнес анализа и на 04.04 ще разкаже как можем да използваме знанията и уменията си, за да създадем нов продукт или услуга и какво още трябва да се направи, за да се случи това в стартираща компания.

Иван Ангелов е бизнес анализатор в SoftServe с дългогодишен опит в сферата. Работил е по различни домейни като Automotive, Gaming, e-Commerce, Insurance, Healthcare и други. Към днешна дата изпълнява ролята на Product Owner за третия по големина в света доставчик на телекомуникационни услуги.

• Събитието предоставя Professional/Continuing Development Hours (PD Hours/ CDU), необходими при кандидатстване/подновяване на IIBA сертификация (CCBA®/CBAP®)

• Събитието е безплатно
• Изисква се задължителна регистрация:
https://app.softserveinc.com/apply/register/en/BA%20in%20Start%20Up

Event Details: 
Събитието ще се проведе на български език
Event Location: 
bul. Cherni Vrah 47, floor 4, 1407 Sofia, Bulgaria
0,00 лв