Как да стана член на IIBA?

Как да стана член на IIBA?

 

Стъпка 1:

Как да се регистрирам за членство?

  • За да бъдете член на IIBA , първо трябва да създадете профил в сайта на  IIBA и да се впишете с него. (login or create an account)
  • След като сте регистрирани в сайта, посетете своето работно пространство (Dashboard) 

  • В горния ляв ъгъл на екрана ще се появи опция за започване на членство (‚Join‘) или подновяване на членство (‚Renew‘). Натиснете някой от тези бутони.

Много компании имат корпоративна оттъпка или свободни места за членство, които могат да бъдат дадени на служители. Потърсете своя мениджър и попитайте дали има такива условия и във вашата копмания. Компаниите от своя страна могат да се сключат в IIBA Corporate Program.

Success! your a new Member (icon)

Стъпка 2:

Аз съм нов член! Какво ще спечеля от това?

Може да откриете страницата с предимства от членството ТУК . Ползите от членството са направени с цел да се подпомогне кариерното разивитие на всеки един член в организацията, както и да се разпири мрежата от контакти, да се подобри комуникацията между хората в общността и да се разберат по-добре бизнес анализ бест практките и последните тенденции чрез достъпни специално за вас ресурси и източници.  

Поздравления!

Как да достъпя моите привилегии като член?

Влезте с потребителско име и парола, за да достъпите своите привилегии ( Member Benefits )като кликнете върху името си в главното меню и селектирате „Benefits“ от падащото меню. Тази опция е достъпна, както от уеб приложението на IIBA, така и от мобилния изглед.

Desktop:

profile-desktop-benefits-screenshot

Mobile:

mobile-benefits-1

mobile-benefits-2

mobile-benefits-3

Ако имате допълнителни върпоси за своето членство, може да посетите страницата с често задавани въпроси ->  Membership FAQs или да пишете на  info@sofiabg.iiba.org

Добри дошли и в IIBA Bulgaria!

От какво още мога да се възползвам чрез членството си в IIBA?

Ние в IIBA България постоянно се грижим за това да информираме и каним нашите членове да участват в различни организирани събития и инициативи на българското общество по бизнес анализ. 

Ако сте член, вие ще имате възможност първи да научавате за:

  • Предстоящи събития 
  • Нови възможности

Както и да се включите като доброволец и част от борда на директорите в IIBA Bulgaria Chapter. 

Следете бюлетина ни, за да разберете повече в следващите издания!