Expand Your Horizons – различната конференция

iiba-expand-banner-426_0.png

Expand Your Horizons – различната конференция

На 14 и 15 април 2016 г. Ню Харайзънс България и IIBA Sofia имат удоволствието да ви поканят на Expand Your Horizons 2016 – конференцията, фокусирана върху учене чрез правене и обмяна на опит. 

Expand Your Horizons ще събере над 250 специалисти в сферата на управлението на проекти, бизнес анализа и информационните технологии

Събитието е изцяло практически ориентирано и включва уъркшопи, бизнес симулации, интерактивни лекции, дискусионни кръгове.

14 април | Информационни технологии
5 паралелни трака с практически сесии за: Big Data, Cloud Technologies, Mobile Security, Social Engineering, .NET Development, Automation Testing, Microsoft Administration, Linux & Open Software.

15 април | Управление на проекти, бизнес анализ, ITSM

  • Уъркшопи за управление на заинтересованите страни; бизнес анализ практики в извличане на изисквания; планиране на продуктови версии с User Story Mapping;
  • Интерактивни сесии за Risk Management, Change Management, ITSM
  • Бизнес симулация Bridge-it for Project/ Program Management
  • Дискусионни кръгове за приоритетни за вас теми

Не пропускайте възможността да вземете know-how от експерти, доказани на българския и международния пазар, и да обмените опит с колеги от водещи компании в България.

Бонус за всички участници: Всеки, който до края на 2016 г. се запише в курс на Ню Харайзънс (с продължителност 3 и повече дни), получава обратно стойността на билета си.

Само до 18 март – направете Early Bird регистрация с 35% отстъпка

IIBA Sofia и PMI Bulgaria Chapter са официални партньори на събитието. 

Очакваме ви!